Medůza kemp 2020

Letošní Medůza kemp začal ve čtvrtek 2.7.2020. Po tom, co byl lom v pondělí parádně vypláchnutý, byla obava, zda půjdou postavit stany. Vše se podařilo, zapojila se elektrika, zapnula se lednice a rozjel se výčep. Odpoledne na domluvenou předváděčku dorazil tábor hokejistů. Vilda s Ivčou všechno vysvětlili a předvedli. Ivča si při ponoru pochvaloval pěknou viditelnost. Večer Bobík ogriloval steaky a k nim už se čepoval 1. soudek piva.
V pátek přijeli i ostatní účastníci kempu. Tráva už trochu vyschla a tak se si mohli postavit stany. Ivča u Jirky vyzvedl kýtu a po příjezdu na lom ji chlapi napíchli na rožeň, rozdělali oheň a Míra ji začal opékat. Byl to ideální stav: pivo teče, maso se peče a my už se těšili na první okrajování. Kýta byla velká mňamka! Večer jsme strávili plkáním u ohně.
V sobotu bylo teplo a slunečno, tak jsme ji strávili koupáním. Po velkých deštích byla voda krásně čistá. Bylo zde plno dětí,makali na písku a propustku z lázní dostal na jeden den i Adámek. Večer se musel vrátit, což se mu moc nelíbilo. Bobíci starší odjeli a vystřídal je Vašek s Terkou. Nakoupili cestou kuřecí stehna. Upekli jsme je na roštu nad uhlíky a byly výborné.
Ivan V. ml. s Jaruškou vyrazil v neděli ráno na hříbky. Nějaké úlovky přinesli, tak jsme na oběd uvařili houbovou polévku pro všechny. K večeři nám Verunka připravila živáňku. No, trošku jsme jí pomohli. Moc se jí povedla a všem nám chutnala.
V pondělí většina z nás odjela domů. Zůstali jen Bobíci s Evžou a Jaruškou.
Po celou dobu kempu nejdříve ze všech vstávali Bobíci ml. Nejmladší Bobíček totiž každý den vstával ve 4 hodiny!
Zúčastnilo se ho 35 dospělých, 9 dětí, 5 psů a vypilo se 350 piv.
Všichni jsme se rádi viděli, popovídali si a už teď se tešíme na Medůza kemp 2021…

Záložka pro permanentní odkaz.
Martina Piňosová

Autor: Martina Piňosová

PR manažerka
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments