Medůza kemp 2021

Ve čtvrtek 1. 7. začal Medůza kemp 2021. Postavili jsme stanové městečko a už přišel první chcanec. Po něm další. Kluci hokejisti – cyklisti od Jirky přijeli na lom pěkně promočení. Na povídání o potápění jsme je zahnali do boudy, protože začalo znovu pršet. Večer Bobík zapnul gril a všichni jsme pošmákli na steacích. Na čepu byl Zubr 11° a u ohně někteří kecalové vydrželi do 1.30.
V pátek přijeli další účastníci kempu. Po deštích bylo chladno, tráva čvachtala a foukal studený vítr. Každý, kdo přijel, rychle měnil kraťasy za kalhoty a bundu. Dlouho jsme na lomu nedělali makrely, ale gurmán Petr B. je prosadil a připravil. Byly výborné a k tomu Ivča přivezl na ochutnávku pivo APA. To byla teprve dobrota. Začínáme být už pěkně rozmlsaní, když máme na čepu současně 2 piva!
V sobotu už se počasí umoudřilo a vykouklo sluníčko. Martin obral maso ze zbývajících makrel a připravil rybí pomazánku. V okamžiku, kdy přijel Evžen, bylo o ,,zábavu” postaráno. Při příjezdu karavanem přetrhl kabel od elektriky a začaly manévry s opravou. K tomu Evža přivezl 3 uňafaný čokly. Jeden dorážel na Pepu tak, že už po hodině ho chtěl napíchnout na rožeň. Měl štestí, že v ten den už byl rožeň rezervovaný pro kýtu. Oprava elektriky se nakonec podařila a dodávka proudu byla obnovena. Na čepu přišla řada na oblíbené Medlešice. Při slavnostním nástupu klubu proběhly gratulace oslavencům – Pepa (50), Ivča (55), Bobík (3x děda) a Milan (2.syn). Jirka přivezl kýtu, napíchla se na rožeň a začalo se topit v našem mobilním ohništi. Míra se chopil své každoroční funkce, až z toho byla kýta celá vytočená. Jako kadý rok se nám povedla a po masíčku se při okrajování jen zaprášilo.
V neděli nás probudilo sluníčko a teplíčko. V plánu bylo zabetonování patek závory, aby se nedalo zajíždět autem až ke schodům. Trubky a potřebné kopací, vrtací, svářecí nářádí přivezl Ivča. Chlapi se vrhli do práce a Martin zatím uvařil ze zbytku kýty mňam polévku. Odpledne dovezl Vilém kuřecí stehna. Po nakořenění putovaly na gril. Všechny jsme je zblajzli a moc nám chutnaly. Jeden z koupačů, notně posilněný alkoholem, se rozhodl z lomu vycouvat po úzké příjezdové cestě. Skončil s autem na boku ve srázu nad lomem. Nic se mu asi nestalo, protože odmontoval SPZ a zmizel. Večer jsme měli kulturní vystoupení. Pepa zahrál krásné serenády a my odměnili aplausem.
V pondělí se chystal domů Evžen. Při odjezdu jsme hlídali všechny kabely, aby se neopakovala sobotní situace. Beton k závoře už vytvrdnul a tak chlapi závoru dodělali. Bobík zavelel, že se budou dojídat zbytky – makrely, kuřata, steaky, buřty… Evženův pes měl štěstí, že už byl pryč. Navštívit nás po letech přijel i Tonda s přítelkyní. Ukázalo se, že nejen Bobík je studnice vtipů a že má v Tondovi vážnou konkurenci.
V úterý se většina balila domů. Ještě jsme zaběhli očumovat vyproštění vraku auta. Pak jsme se rozloučili a na lomu zbyli jen Bobíci a olomócká klika.
Na letošním kempu je nutné pochválit chlapce. Ujali se přípravy jídel a děvčata se mohla věnovat relaxačním činnostem.
Pac a pusu a těšíme se na Medůza kemp 2022.

Záložka pro permanentní odkaz.
Martina Piňosová

Autor: Martina Piňosová

PR manažerka

Komentáře jsou uzavřeny.